Начало > Знания > Съдържание

Как да носите кристал гривна

Feb 01, 2019

Кристални бижута, кристални гривна в частност привлича все повече и повече любов и внимание, как да поставя един кристал гривни става гореща тема, експерти по-прост въвеждането за кристал гривна облечен, с надеждата да помогне на приятел искаше да знае.


Кристал гривна, носени по принцип следва да се възстанови върху право от този велик принцип, направо от енергията на Вселената е да възстанови върху форми в обращение, друго нещо е да погледнете в собственост на spar собствени износване, препирам е обикновено разделен на отглеждане) радиоактивни) и усвояване на енергия.


Обикновено зареден кристал е носен на лявата ръка, можете да подобрите положителна енергия, като например: Зелената призрак, кристал, титанов кристал, бял кристал, аметист, кристал, турмалин, червени шарени камък, аквамарин, Лунният камък, гранат, топаз може да се носи ляво!


И че кристали се носи на дясната ръка, може да абсорбира негативна енергия на хората, съкратен енергия, като Обсидиан, черен АХАТ, rutilated, черен турмалин и т. н.


Има изключения, като обсидиан е ръчно може да отнеме, пет линии на недостига на вода обикновено се носи на лявата ръка.