Начало > Знания > Съдържание

Значения на различни кристали

Feb 05, 2019

Бели кристали: с фокус, концентрация, разширени функции на паметта, е синтез на цялата енергия, каза Кристал Кинг. Градска къща, предпазвайки от зъл блок, пречиствайте тялото, махнете газа, JI kaiyun.


Аметист: интелигентно, стабилно настроение, подобряване на интуицията, помощ при мислене, концентрация, увеличен капацитет на паметта, засилване на взаимоотношенията, даваща на хората смелост и сила. Представители на благородна и вярваща любов, често за няколко светли очи скали. Аметистът на Запад също представлява "пазителски камък на любовта", който ще осигури на двойката дълбока любов, целомъдрие, честност и смелост.


Цитрин: психично тяло, увеличава самочувствието, мъхът, богатството на първичната страна, което често води до неочаквани неща, е богатство на Кристал. Подпомага настроението на нежното настроение, преподаване на хора стъпка по стъпка практически подход. Укрепване на черния дроб и стомашно-чревните и храносмилателните органи, особено на стомаха.


Червена коса Кристал: основно богатство, странични пари; може да повиши жизнеността, доверието, здравето. Регулирайте женския хормон, помага при лечението на гинекологични заболявания, лечение на ниско кръвно налягане, слабост, скучна кожа, крехкост и чувствителност. Менструалните спазми, кръвта да се примирят и имат лечебен ефект върху хормоналния дисбаланс.


Зелената коса Кристал: (AB Crystal) собственици са пари, увеличаване на бизнеса, кариера пъти, може да насърчава добро здраве, подобряване на един хороскоп.


Кристали за коса: по-уверени и отблъскващи злото, тъмния злодей, изцеление, късмет.


Кристал: сърдечната чакра може да бъде разработена, за да насърчава емоционално разработения скъпоценен камък, може да помогне на преследването на любовта, сигурна любов, да се наслади на бижуто на любовта. Помогнете за подобряване на взаимоотношенията, увеличаване на популярността и крайния брой на записванията, услугите с отворени врати са най-доброто оръжие. Може да помага в дълбините, да намирате себе си за подобряване на възприятията.