Начало > Знания > Съдържание

Защо да изберете нас, когато купувате висококачествени кристални продукти?

Jul 02, 2019


Защо да изберете нас, когато купувате висококачествени кристални продукти?

 

Първо: Ние само избираме А клас и B клас K9 кристали за висококачествени готови кристални продукти.

 

Кристали от клас k9 : добре полирани / без счупени ръбове / без пукнатини / без драскотини / без вътрешни примеси и мехурчета / без нехомогенна вътрешна / перфектна форма / правилни ъгли / отлична колинеарност / същата ширина за всички ръбове / много добри допуски ( обикновено + - 1мм) / без допълнителен ремонт на повърхността или шев / без зелена докосване / чиста повърхност


Б клас k9 кристали : ние само б клас, когато някои дебелини на суровини, не са с клас, тя е същата като а, има само няколко малки мехурчета вътре, но ние ще замени с елементи, които имат мехурчета, само ти изпрати продукти без мехурчета вътре.

 

На второ място: ние ще ви предложим най-подходящите K9 кристали в зависимост от вашите машини марки.За да се избегне кристали, които сте получили не може да направи лазерно гравиране вътре.

 

Има много различни 3D лазерно гравиране машини , като HolyLaser машини в Yiwu град, Shining3D машини в град Хангжу, STN лазерни машини в град Ухан, разумно лазер в град Шенжен и Германия машини и др.

 

Също така, има много различни K9 кристални суровини на пазара.Най-популярните от тях са Kaimashi K9 материали от провинция Хубей, Jiangsu K9 материали от провинция Дзянсу, Huatian K9 материали, Kangyou K9 материали от провинция Шандонг, K5 материали от провинция Анхуей и стъклени материали.

 

Трето: 100% стабилна опаковка за кристалните продукти.  

 

Имаме различни кутии , като проста бяла кутия, проста кутия за подаръци, кутии за подаръци от хартия, луксозни дървени кутии, кожени кутии и др. И след това няколко кутии в един силен гофриран картон, който със силна пяна заобиколен отвътре, за да защити стоките по време на доставката.

 

На четвърто място: Имаме богат опит в тази област .

 

С нашия опит в материалите и производството , можем да Ви предложим висококачествени кристални продукти.

 

С нашия опит в пакета . Можем да Ви предложим различни кутии и да гарантираме безопасността на продуктите по време на транспортиране.

 

С богат опит за износ , ние можем да ви дадем различни решения за износ на стоки и да импортирате в дестинация за по условия на доставка като EXW, FOB, CIF, DDU, CFR и т.н. И ние можем да ви подкрепим да приложите различни сертификати по искане от митниците.

 

С нашия опит в областта на международната логистика , ние имаме различни възможности за доставка за вашите поръчки, като по море до пристанище за големи поръчки не е необходимо спешно, по въздух до летище за големи поръчки, необходими спешно, чрез експресни услуги от врата до врата за малки поръчки и топ спешно поръчки и с влак за поръчки от Централна Азия, Русия и Европа и други решения за комбиниран транспорт.

 

С опит в следпродажбеното обслужване . Имаме различни решения, когато нашите клиенти се оплакват от качеството на нашите продукти. Заменете количеството от бъдещи поръчки, върнете парите за дефектни продукти, разумна отстъпка за бъдещи поръчки и т.н.

 

Различно качество, различни цени.


Единственият недостатък на висококачествените продукти с по-високи цени е, че трябва да плащате повече пари, но ще получите добра репутация, ще получите повече клиенти, ще разширите пазара си и ще имате по-голяма печалба без проблеми с обслужването след продажбата.

 

Единственото предимство за най-евтините продукти с лошо качество е, че трябва само да плащате по-малко пари, но ще попаднете в следпродажбени проблеми, загубите репутация, загубите клиенти, губите пазар и няма да имате повече печалба. Вашите конкуренти биха искали да видят това, но ние вярваме, че не сте.

 

Разбира се, ако искате да промоционални продукти, цената е първата, качеството не е толкова важно, да ни уведомите. Имаме и решения за вас.


Може би бихте казали "Достатъчно е най-доброто" и Fuck off "Качеството е добро" . Ние сме съгласни с вас, защото имаме различни решения за вашите различни искания.

 

Нашата цел е да направим всичко възможно, за да отговорим на вашите изисквания.