Начало > Знания > Съдържание

Защо кристалите се размазват?

Jan 23, 2019

Някои хора получават нещо без размагнитване Кристалната руда, или световъртеж, или сърцебиене, или дива мечта, или депресия, могат да бъдат останалите причини за негативната енергия преди.


Някои хора, след като получите Кристала и ще бъдат много щастливи, много развълнувани, детски Daihatsu, каприз, вдъхновение, шедьовър, същото значение, има остатъчна енергия преди да напусне. Просто по-късмет от последните.


Размагнитването беше да се обърне внимание на остатъчната енергия, Кристал, за да се възстанови първоначалният му вид, който е паметта в света, която не е добра и няма зло енергия. Енергия, тя е неутрална, кристалът също е неутрален. Но вселената на тенденциите, както и цялата еволюция на човешката душа, са положителни, положителни, положителни, кристална енергия, помагаща на живите същества към положителната, позитивна, позитивна посока в еволюцията. Така че, ако някой ви критикува Кристална руда, властта е лоша, те са склонни да се наричат членове на майсторите, да ги събират добре, да се смеят добре, няма значение.


Знаете Кристална руда, първоначално неутрална енергия, тя отразява като огледало на критиците, критика, критикувайки собствената си, това е пълно отражение! Все още се смее и е добро, дори без да се безпокоите, това обикновено е много тежко лице и често е ядосано. Кристалният скъпоценен камък у дома и отново се размазва, не оставяйте енергията си.


Размагнит, като компютърни дискове „РЕПРОГРАМИРАНЕ“, премахвайки бившата енергия, има нови пространства, които да използваме. Размагнитването не елиминира енергията на Кристалната руда, която обичате да използвате абсолютната лекота!